Gençlerbirliği Spor Kulübü, Manisa FK ile bu akşam karşılaşacak

Başkent Ankara'nın futbol takımları yakından takip ediliyor. Taraftarlar maçları kaçırmazken futbolcuların da maç hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Gençlerbirliği, Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü, Manisa FK ile bu akşam karşılaşacak

Başkentin futbol kulüpleri antrenmanlarına devam ediyor. Gençlerbirliği, Trendyol 1'nci Lig'in 7'nci haftasında Manisa FK'yı konuk edecek. Gençlerbirliği, Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

30 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan başkent temsilcisi kırmızı siyahlı ekip, Manisa FK ile saat 19.00'da Ankara'da karşılaşacak. Bu kapsamda maçın oynanacağı saatlerde hava durumunu paylaşan Gençlerbirliği, saat 19.00'da hava sıcaklığının 19 derece olacağını bildirdi. Söz konusu karşılaşma Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşecek.

fk.jpg

Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde toplanan kırmızı-siyahlı futbolcular, son antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasının ardından 5'e 2 top kapma oyununa geçen başkent ekibi, daha sonra taktik çalıştı. İdman, orta, şut ve gol organizasyonlarıyla sona erdi.

Manisa FK maçı öncesi Gençlerbirliği'nde sakat oyuncu bulunmazken, geçen hafta oynanan Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Shaocong Wu ile Francis Nzaba bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Karşılaşma Eryaman Stadyumu'nda saat 19.00 itibariyle başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER