Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazileri unutmadı! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, Eyüpspor ile oynayacağı maçın gaziler ve şehit yakınları için ücretsiz olacağını açıkladı.

Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazileri unutmadı! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!

Başkentimizin köklü kulüplerinden olan ve Trendyol 1. Lig'de mücadele edenGençlerbirliği SK, şehit ve gazi yakınlarını unutmadı. Trendyol 1. Lig'indeki temsilcimiz Eyüpspor ile oynayacağı maçın gaziler ve şehit yakınları için ücretsiz olacağını açıkladı.

1 Ve 2 Numaralı Localar Tahsis Edildi

Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'nda Eyüpspor ile oynayacağı iç saha maçının passolig şartlarını yerine getiren “Şehit Yakınları ve Gazilere” ücretsiz olduğunu belirtirken 1 ve 2 numaralı locaların da “Şehit Yakınları ve Gazilere” tahsis edildiğini açıkladı.

Gençlerbirliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında 17 Eylül - Pazar günü, saat 19:00’da Eryaman Stadyumu’nda Eyüpspor ile oynayacağımız maçı, passolig şartlarını yerine getiren “Şehit Yakınları ve Gazilerimiz” kendileri için tahsis edilen 1 ve 2 numaralı localarda ücretsiz olarak izleyebilecektir. Ayrıca karşılaşma süresince “Şehit Yakınları ve Gazilerimizin” yiyecek ve içecek ikramları “Erbak Grup” tarafından sağlanacaktır." ifadelerine yer verdi.

screenshot-43.png

Bu duyuruyla Gençlerbirliği, sosyal sorumluluk anlayışını ve vatanları için büyük fedakarlıklarda bulunan şehit yakınları ve gazilerimize olan saygısını bir kez daha vurgulamış oldu. Maçı izlemek isteyenler için bu özel fırsatın sunulması, sporun birleştirici gücünün önemli bir göstergesidir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER