Gençlerbirliği Seğmenler Su ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Gençlerbirliği, su sponsorluğu için Seğmenler Su ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Gençlerbirliği Seğmenler Su ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde yapılan sponsorluk anlaşmasına İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu, Alt Yapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen ve Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen katıldı.

İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu, “Ankara’mızın gururu ve 100 yıllık markası Gençlerbirliği’nde yine Ankara’mızın markası Seğmen Su’yu ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl güzel günlere adım atarak, güzel hedeflerle sezona başladık. Bu sezonda yanımızda olan Seğmenler Su’ya teşekkür ederiz.” dedi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara-47.jpg

Su Temalı Forma

Alt Yapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen ise, “Bu yıl 4 formayla sahaya çıkıyoruz. Bu formalardan biri su temalı ve turkuaz renklere sahip. Formayı, çevreye duyarlılıktan dolayı turkuaz renkte ve su kullanımına duyarlılık oluşturmak amacıyla suyun yansıma desenlerini kullandık. Bilindiği üzere su kaynaklarımız her geçen gün tükeniyor bunu vurgulamak istedik. Sizlere de desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği, anlaşma ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği’miz, su sponsorluğu için Seğmenler Su ile sezon sonuna kadar anlaştı." ifadelerine yer verdi.

ankara-48.jpg

"Mutlu ve Gururluyuz"

Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen, “Gençlerbirliği’ne destek olmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Gençlerbirliği, Ankara’mızın Cumhuriyet’le yaşıt en köklü spor kulüplerinden bir tanesi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seğmenler Su olarak spora ve sporcuya bakış açımız, her zaman olduğu gibi onları desteklemek üzerine, onların gelişimine katkı sağlamak üzerine… Gençlerbirliği Ankara için bir marka, Gençlerbirliği’ne destek olmaktan çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

Sponsorluk anlaşmasının ardından İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu, Alt Yapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen, arkasında Seğmenler Su ve 2023-2024 sezonunu temsilen 23-24 rakamlarının yer aldığı yeni sezon formasını Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen’e takdim etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER