Gençlerbirliği kampta kuvvet çalıştı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya, Belek'te sürdüren Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği kampın 2. gününde yaptığı ilk antrenmanda kuvvet antrenmanı yaptı.

Gençlerbirliği kampta kuvvet çalıştı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Ankara ekibi Antalya, Belek'te teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı - siyahlı kulübün oyuncuları bugün fitness salonunda kuvvet çalıştı.

GENÇLER GÜÇ ÇALIŞTI

İkinci yarı kamp çalışmalarını sürdüren başkent temsilci Gençlerbirliği bugün günün ilk antrenmanında saha çalışması yapmadı fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı. Salonda ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, çeşitli istasyonlarda dönüşümlü olarak yapılan kuvvet çalışmasıyla devam etti.

Gençlerbirliği kampta kuvvet çalıştı

KIRMIZI - SİYAHLILAR GÜNÜN İKİNCİ ANTRENMANINDA SAHA OLACAK

Kırmızı - siyahlı başkent temsilcisi günün ikinci çalışmasını antrenman sahasında gerçekleştirecek.

Gençlerbirliği'nin Antalya, Belek'te devam kamp programında iki hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak 6 Ocak Cumartesi günü Almanya Bundesliga 2 (Almanya 2. Ligi) ekiplerinden 1.FC Kaiserslautern ile karşı karşıya gelecek. Ankara temsilcisi ikinci hazırlık maçında ise 9 Ocak Salı TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İskenderunspor ile oynayacak. Gençlerbirliği, TFF 2. Lig'de İskenderunspor ile oynadığı hazırlık maçının sonra Antalya Belek'teki devre arası kampını tamamlayıp Ankara'ya dönecek ve Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına burada devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER