Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ GSK arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı!

Gençlerbirliği'nin Burdur MAKÜ GSK ile oynayacağı maçın detayları sorgulanmaya başladı. Futbol tutkunları başkent temsilcisinin maçına bilet almak için harekete geçerken Gençlerbirliği biletlerin satışa çıktığını duyurarak fiyat listesini de yayımladı.

Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ GSK arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı!

Futbol maçları sporseverlerin yakın takibinde yer alıyor. Maçlar futbolseverlerin gündeminde yer edinirken Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur karşılaşmasını oynanacak Gençlerbirliği, sahasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniv. G.S.K.'yı ağırlayacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniv. G.S.K. ile Gençlerbirliği maçına ilişkin detaylar merak edilmeye başladı.

31 Ekim Salı günü saat 14.00’da Eryaman Stadyumu’nda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniv. G.S.K. ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın biletlerinin satışa çıktığını resmi Twitter (X) hesabı üzerinden duyurdu. Maçın bilet fiyatlarına da yer verilirken başkent temsilcisi Gençlerbirliği bir tablo yayımladı.

GENÇLERBİRLİĞİ - BURDUR MAKÜ GSK MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

31 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turda Eryaman Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniv. G.S.K. maçının biletleri satışa çıkarken fiyatlar 20 TL'den başlayarak 50 TL'ye kadar çıkacak. Açıklanan bilet fiyatları şu şekilde;

  • VIP B Blok: 50 TL
  • Doğu Maraton Tribün: 30 TL
  • Batı Tribün Sağ - Sol Kapalı: 35 TL
  • Güney Kale Arkası: 20 TL
  • Misafir Tribün: 25 TL

mac.jpg

Passolig gişesinden biletlerinizin alımını sağlayabilirsiniz. Karşılaşma 31 Ekim Salı günü saat 14.00'da gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER