Gençlerbirliği hazırlık maçına çıkıyor! İlk 11 açıklandı

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayserispor ile hazırlık maçına çıkacak.

Gençlerbirliği hazırlık maçına çıkıyor! İlk 11 açıklandı

TFF 1. Lig'de başkent temsilcilerimizden Gençlerbirliği, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıkları çalışmalarına devam ediyor.

20230711-genclerbirligi-ilk-etap-kamp-calismalarini-tamamladi-197331-7f4290e24a81fccca748.jpg

Gençlerbirliği resmi Twitter adresinden Kayserispor ile hazırlık maçı yapacaklarını duyurmuştu. Yapılacak olan Gençlerbirliği-Kayserispor hazırlık maçının kampın da yapıldığı il olan Kayseri temsilcisi Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde saat 18.00'da oynanacak.

Bugün bu çalışmalar kapsamında Gençlerbirliği, Kayserispor ile hazırlık maçına çıkacak olan kırmızı-siyahlı takım, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 2023-2024 sezonuna hazırlık çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca Trendyol 1. Ligi'ndeki temsilcimiz, geçtiğimiz sezonki yaz kampı dönemindi de Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde geçirmişti.

genclerbirligi-erciyes-te-guc-1689757300-hy917d.webp
Kırmızı-siyahlı ekip, geçen sene yaz döneminde olduğu gibi bu yıl ki kamp programına da Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde de temposu yüksek bir hazırlık sürecinde bulunuyor. Takımın teknik patronu Sinan Kaloğlu, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin oldukça iyi bir tesis mekanı ortamına sahip olduğunu vurgulamıştı.

İşte maçın 11'i

Maçın kadrosu şöyle: Ertuğrul, Alperen, Özgür, Yasin, Uğur, Tiago, Muhammet Himmed, Rahman Buğra, Wu, Akabueze, M.Yatabare.

Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu

SONRAKİ HABER