Gençlerbirliği Göztepe'yi ağırlayacak

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği evinde İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği Göztepe'yi ağırlayacak

Trendyol 1. Lig'in 15. haftası üst sıralar ve play - off yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne olacak. Ankara ve İzmir'in köklü ekipleri Gençlerbirliği ile Göztepe karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 10 Aralık Pazar (Yarın) saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve Bein Sports Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

6 PUANLIK MÜCADELE

Trendyol 1. Lig'de geride kalan 14 maçta Gençlerbirliği topladığı 24 puan ile 6. basamakta yer alıyor. İzmir ekibi Göztepe ise topladığı 26 puan ile 3. sırada bulunuyor. İkinci Kocaelispor'un 29 puanı bulunduğu durumda Gençlerbirliği - Göztepe karşılaşması Süper Lig biletinin direkt kazanıldığı ilk iki basamağa yaklaşma ve play - off açısından büyük önem taşıyor. Her iki takımda karşılaşmayı mutlak kazanmak ve hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Gençlerbirliği: Orkun, Uğur, Nzaba, Yasin, Akabueze, Enes, Muhammed, Kayode, Enes, Yasin, Yatabare.

Göztepe: M. Lis, Ogün, Taha, Tarkan, Nielsen, İsmail, Mamah, Yalçın, Doğan, Tijanic, Messaoudi.

GENÇLERDE 3 GÖZTEPE'DE 2 OYUNCU KART SINIRINDA

Karşılaşma öncesi Gençlerbirliği'nde 3, Göztepe'de 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Başkent ekibinde Musa Çağıran, Kayode ve Enes Keskin sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Giresunspor ile deplasmanda oynayacakları mücadelede forma giyemeyecekler. Göztepe'de ise Aliou Traore ve Yalçın Kayan sarı kart görmeleri halinde Eyüpspor karşısında sarı - kırmızılı formadan uzak kalacaklar.

SONRAKİ HABER