Gençlerbirliği, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti!

Bugün gerçekleştirilen Gençlerbirliği - Giresunspor maçında Gençlerbirliği, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.

Gençlerbirliği, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti!

Bugün Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaştı. Verilen mücadelede ise maç 1-0 sona erdi. Verilen mücadelenin daha ilk dakikalarında penaltı heyecanı yaşanmıştı. Maçın henüz 2. dakikasında Rahman Buğra Çağıran'ın yerde kalması sonucunda penaltı kazanmıştı.

Hakkını kullanmak için topun karşısına geçen Çağıran ise sağ ayak içi ile sağ köşeye vurdu fakat kaleci Erkan Anapa penaltıyı kurtardı. Maçın ilerleyen dakikalarında ise taraftarların beklediği hamle Gençlerbirliği'nden geldi.

GENÇLERBİRLİĞİ, GİRESUNSPOR'U DEPLASMANDA 1 - 0 MAĞLUP ETTİ!

Henüz maçın 2. dakikasında yaşanan penaltı olayının ardından ilk yarı bu şekilde sona erdi. İkinci yarı başladığında ise maçın 50. dakikasında Amilton ceza sahasına çok iyi ilerledi vuruşunu yaptı ancak savunma araya girerek korner oldu.

60. dakikaya gelindiğinde ise Amilton sol kanattan çok etkili geldi ancak faul ile durduruluyor. Tehlikeli bölgeden serbest vuruşu Gençlerbirliği kazandı. Rahman Buğra'nın kullandığı köşe vuruşunda Musa Çağıran kafayı vurdu ancak top dışarı çıktı.

İlerleyen dakikalarda ise yaşanan oyuncu değişikliklerinin yanı sıra Gençlerbirliği oyuncusu Tiago Rodrigues sarı kart gördü. 89. dakikaya kadar iki takım için de beklenen gelişmeler yaşanmazken, atağı yapan takım Gençlerbirliği oldu.

Gerçekleştirilen maçın 89. dakikasında Amilton, Gençlerbirliği'ne maçı kazandıracak golü attı.

SONRAKİ HABER