Gençlerbirliği Giresunspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Gençlerbirliği Giresunspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında 19 Aralık Salı saat 17.00'de Başkent ekibi Gençlerbirliği deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden kırmızı - siyahlılarda tek hedef sahadan galibiyet ile ayrılarak ve yeniden çıkışa geçmek.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu periyotta aldığı tek mağlubiyeti geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Göztepe karşısında 3-0 ile alan Gençlerbirliği'nin 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Kırmızı - siyahlılar son olarak 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Bandırmaspor'a 4-1 mağlup olmuştu. Play - off potasından uzaklaşmak istemeyen Ankara ekibi Giresunspor'u mağlup ederek yarışın içerisinde kalmak istiyor.

Gençlerbirliği Giresunspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor

GENÇLER MAÇA SIKI HAZIRLANIYOR

Bitexen Giresunspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Başkent temsilcisi, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kırmızı - siyahlı oyuncular günün tek antrenmanına ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra çeşitli pas organizasyonlarına geçildi. Antrenmanın son bölümünde dar alanda 3 takım halinde dönüşümlü olarak çift kale maç yapan Gençlerbirliği, çalışmaları sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER