Gençlerbirliği Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent ekibi Gençlerbirliği ligin 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çotanak Stadyumu'nda oynanacak Giresunspor - Gençlerbirliği maçı 19 Aralık Salı (Yarın) saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Güner Mumcu Taştan ve Haydar Avcı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alirıza Altunbakır olacak.

GENÇLER GİRESUN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. 5’e 2 top kapma mücadelesi ile devam eden idmanda daha sonra yarı sahada çift kale maça geçildi. Antrenmanın son bölümünde kırmızı - siyahlılar taktik ağırlıklı çalışma yaptı ve antrenman bireysel şut çalışması ile tamamladı.

Gençlerbirliği Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

GENÇLERBİRLİĞİ 6 EKSİKLE GİRESUN'A GİDİYOR

Bitexen Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Gençlerbirliği bugün maçın oynanacağı Giresun’a hava yolu ile gidecek.
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği’inde kart cezası nedeniyle Ayobami Kayode ile tedavileri devam eden Abdullah Durak, Sambou Yatabare, Özgür Çek ve Alperen Babacan kadroda olmayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER