Gençlerbirliği Giresun deplasmanında

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Başkent ekibi Gençlerbirliği deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği Giresun deplasmanında

Trendyol 1. Lig'de 16. hafta bugün oynanacak 3 maç ile başlayacak. 1. Lig'de kalma ile Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Bitexen Giresunspor, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Giresun'da bulunan Çotanak Stadyumu'nda oynanacak mücadele 19 Aralık Salı (Bugün) saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Müsabakayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Güner Mumcu Taştan ve Haydar Avcı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alirıza Altunbakır olacak. VAR koltuğunda Onur Özütoprak görev yaparken AVAR'da ise Alper Ulusoy olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR

Gençlerbirliği geride kalan 15 haftada aldığı 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 24 puan ile 7. basamakta bulunuyor. Oynadığı son 5 karşılaşmada ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan kırmızı - siyahlılar, Bitexen Giresunspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek ve play - off potasındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Trendyol 1. Lig'de alt sıralarda bulunan Bitexen Giresunspor ise oynadığı 15 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 9 puan ile 17. sırada yer alıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN MUHTEMEL 11'İ

Kırmızı - siyahlı takımın teknik direktörü Sinan Kaloğlu'nun Bitexen Giresunspor karşısında sahaya şöyle bir 11 sürmesi bekleniyor:

Orkun, Uğur, Nzaba, Musa, Yasin, Muhammed, Ensar, Akabueze, Enes, Yatabare, Amilton.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER