Gençlerbirliği Gazi Üniversitesi ile iş birliği protokolünde anlaşma sağladı!

Gençlerbirliği ile Gazi Üniversitesi tarafından bugün yapılan görüşme sonucunda iş birliği protokolünde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Gençlerbirliği Gazi Üniversitesi ile iş birliği protokolünde anlaşma sağladı!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri, iş birliği protokolü için Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.

PROTOKOL İÇİN KARŞILIKLI GÖRÜŞME YAPILDI!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Kamu ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Coşkun ile Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne bağlı sporcuların sporda yetenek taraması, atletik performans testleri, spor sakatlıklarından korunma ve çeşitli bilimsel araştırmalarda iş birliği ve antrenörlerin eğitimleri ile proje temelli ortak çalışmaların yürütülmesini kapsayan protokol için karşılıklı görüşmeler yapıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

Gerçekleştirilen ziyarette, Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Gazi Üniversitesi arasındaki iş birliği protokolünün ilerleyen günlerde imzalanması konusunda anlaşmaya varıldı.

SONRAKİ HABER