Gençlerbirliği Filistin'deki çocukları unutmadı

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği futbolcuları sahaya 'Çocuklar Ölmesin' yazılı pankart ile çıkarak Filistin'deki binlerce çocuğu unutmadı.

Gençlerbirliği Filistin'deki çocukları unutmadı

Trendyol 1. Lig'in 15. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede kırmızı - siyahlılar rakibine 72. dakikada Nielsen ve 80 ile 87. dakikada Aliou Traore'nin attığı gollerle 3-0 mağlup oldu.

Başkent temsilcisi karşılaşmanın 0-0'lık eşitlikle devam ettiği sırada bir penaltı atışından yararlanamadı. 55. dakikada topun başına geçen Amilton sağ ayağı ile vurdu Göztepe kalecisi Lis sağına uzandı ve penaltıyı çıkardı. Ayrıca dakikalar 65'i gösterirken Gençlerbirliği'nde Kayode ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

GENÇLERDEN FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN FARKINDALIK

Gençlerbirliği, Göztepe ile oynayacakları 1. lig karşılaşması öncesi seremoniye “Çocuklar Ölmesin” yazan pankart ile çıkarak Filistin'de hayatını kaybeden binlerce çocuk için farkındalık oluşturdu.

Gençlerbirliği Filistin'deki çocukları unutmadı

“MAZLUMLARIN, MASUMLARIN SESİ OLDUK”

Mücadelenin ardından Gençlerbirliği Yönetici İsmet Beltan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile alınan mağlubiyet için çok üzgün olduklarını fakat maç öncesi farklarını gösterdiklerini ve mazlumların sesi olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Sonuç istediğimiz gibi olmadı. Çok üzgünüm. Yeni yazabiliyorum.

Penaltıyı gole çevirsek maç çok farklı olacaktı.

Lakin futbolda böyle hayıflanmalara yer yok.

Geçti gitti. Bu gece üzüleceğiz yarın önümüze bakacağız.

Hedeflerimiz aynı, ders çıkartacağız ve daha iyi olacağız.

Bunun dışında maç öncesi yine farkımızı gösterdik. Mazlumların, masumların sesi olduk.

Olmaya devam edeceğiz. "

Gençlerbirliği Filistin'deki çocukları unutmadı - Resim : 2

GENÇLERBİRLİĞİ GELECEK HAFTA GİRESUN'DA

Göztepe mağlubiyetinin ardından 8 maçlık namağlup serisi sona eren Gençlerbirliği önümüzdeki hafta Giresunspor ile deplasmanda karşı karşı karşıya gelecek. Kırmızı - siyahlıların hedefi Giresunspor'u mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER