Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den iki genç yeteneği transfer etti!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe A.Ş.’den defans oyuncusu Yiğit Efe Demir ve forvet oyuncusu Melih Bostan’ı kadrosuna kattı.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den iki genç yeteneği transfer etti!

Ankara'nın köklü futbol kulüplerinden Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına hız kazandırıyor. Trendyol 1. Lig'de iddialı bir performans sergilemeyi amaçlayan kulüp, Fenerbahçe A.Ş.'den iki genç oyuncuyu bünyesine kattı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Gençlerbirliği, yapılan transferler ile ilgili haberi resmi Twitter hesabından duyurdu.

a07w9781.jpg

Yiğit Efe Demir: Gençlerbirliği'nin Kiralık Gücü

Kırmızı-siyahlılar, 19 yaşındaki yetenekli defans oyuncusu Yiğit Efe Demir'i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti. Demir, futbol kariyerine Altınordu altyapısında başladıktan sonra Fenerbahçe'nin altyapılarında yetişti. U16 ve U19 takımlarında başarı gösterdikten sonra Fenerbahçe A takımının dikkatini çekti.

a07w9782.jpg

Melih Bostan: Gençlerbirliği'nin Geleceğe Yatırımı

Diğer transfer ise 19 yaşındaki hücum oyuncusu Melih Bostan'a ait. Gençlerbirliği, Melih Bostan'ı 3+1 yıllık bir sözleşme ile renklerine bağladı. Melih Bostan, Altınordu altyapısında yetişti ve Fenerbahçe'nin altyapılarında da önemli bir rol oynadı. U16, U17 ve U19 seviyelerinde Fenerbahçe forması giydikten sonra Serik Belediyespor ve Eskişehirspor'da kiralık olarak görev aldıktan sonra son olarak Fenerbahçe A takımında boy gösterdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER