Gençlerbirliği evinden mağlup ayrıldı! Eyüpspor 3-1 Gençlerbirliği

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasındaki karşılaşmada Gençlerbirliği, evinde Eyüpspor'a 3-1 mağlup oldu.

Gençlerbirliği evinden mağlup ayrıldı! Eyüpspor 3-1 Gençlerbirliği

Ankara'nın spor severlerini buluşturan Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği ile Eyüpspor arasında oynanan mücadele, futbol tutkunlarını heyecanlı bir maç sundu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Gençlerbirliği erken bir avantaj elde etti.3. dakikada Amilton'un asistinde topla buluşan Mustapha Yatabare, Gençlerbirliği'ni öne geçiren golü kaydetti ve tribünleri coşturdu. Ancak bu sevinçleri kısa sürdü.13. dakikada Ahmed Kutucu'nun ceza sahası içine gönderdiği topu kontrol eden Bruno, Eyüpspor'un beraberlik golünü attı.

ankara-tasarim-2.jpg

Mücadele devam ederken24. dakikada Caner Erkin'in ceza sahasına gönderdiği ortayı iyi değerlendiren Ahmed Kutucu, Eyüpspor'u öne geçiren golü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Gençlerbirliği, rakibine karşı zorlu bir mücadele sergilese de savunmayı geçmekte zorlanıyordu. Eyüpspor ise hücum hattında etkili bir performans sergiliyordu.

aw032561-07.jpg

Karşılaşmanın67. dakikasında Ahmed Kutucu'nun bir kez daha asistiyle sahneye çıkan Bruno, kariyerindeki ikinci golü atarak Eyüpspor'un üçüncü golünü kaydetti ve skoru 3-1'e taşıdı. Maçın sonlarına doğru Eyüpspor penaltı kazandı, ancak Regattin'in şutu üst direğe çarparak Gençlerbirliği kalecisi Osman Ertuğrul Çetin'in kucağında kaldı.

MAÇA DAİR

Hakemler: Ali Yılmaz, Baran Eraslan, Suat Güz

1. Gençlerbirliği: Osman Ertuğrul Çetin, Nzaba, Alperen Babacan, Wu (Kayode dk. 76), Yatabare (Rodrigues dk. 46) Enes Keskin (Rahman Buğra Çağıran dk. 76 (Ensar Kemaloğlu dk. 90+3)), Uğur Akdemir (Oltan Karakullukçu dk. 81), Yasin Güreller, Amilton, Muhammed Himmet Ertük, Mustapha Yatabare

  • Yedekler: Orkun Özdemir, Atalay Gökçe, Yiğit Efe Demir, Özgür Çek, Akabuze
  • Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu

2.Eyüpspor: Berke Özer, Ribeiro (Melih Kabasakal dk. 63), Metehan Baltacı, Dos Santos, Caner Erkin (Ömer Bayram dk. 76), Taşkın İlter (Svit Seslar dk. 76), Ahmed Kutucu, Robin Yalçın, Regattin, Ampem (Mehmet Murat Uçar dk. 63), Bruno (Mustafa Pektemek dk. 90+1)

  • Yedekler: Muhammed Birkan Tetik, Babel, Uğur Demirok, Mete Kaan Demir, Bekir Yılmaz
  • Teknik Sorumlu: Kerem Yavaş

Goller: Mustapha Yatabare (dk. 3) (Gençlerbirliği), Bruno (dk. 13 ve 67), Ahmed Kutucu (dk. 24) (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Amilton (Gençlerbirliği), Metehan Baltacı, Robin Yalçın, Berke Özer, Melih Kabasakal (Eyüpspor)

Bu sonuçla Eyüpspor, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek önemli bir deplasman galibiyeti elde etti. Gençlerbirliği'nde oyuncular sahada büyük bir çaba gösterdiler ve mücadele adına ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER