Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'na dönüyor

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Kocaelispor ile karşılaşacağı maçı Eryaman Stadyumu'nda oynayacak.

Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'na dönüyor

Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'na geri dönüyor. Kırmızı - siyahlı kulüp Kocaelispor'u konuk edeceği maçı Eryaman Stadyumu'nda oynayacağını açıkladı.

Gençlerbirliği kulübünden yapılan açıklamada, 15 Mart Cuma günü saat 20:30’da Kocaelispor’la oynayacakları Trendyol 1. Lig 27. hafta karşılaşmasının aynı gün ve saatte, Eryaman Stadyumu’nda oynanacağı ve kırmızı - siyahlı taraftarlara önemle duyurulduğu ifade edildi.

GENÇLERBİRLİĞİ 2 MAÇIN ARDINDAN ERYAMAN STADYUMU'NDA OYNAYACAK

Gençlerbirliği, 2 maçtır bakım çalışmaları devam ettiği gerekçesi ile Eryaman Stadyumu'nda futbol oynayamıyordu. Kırmızı -siyahlı kulüp Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Teksüt Bandırmaspor'u ve Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Astor Enerji Şanlıurfaspor'u Ankara Keçiörengücü'nün maçlarına ev sahipliği yapan Aktepe Stadyumu'nda oynadı.

YÖNETİM VE TARAFTARLAR TFF'Yİ PROTESTO ETMİŞTİ

Kırmızı - siyahlı kulüp ve taraftarlar bu süreçte Eryaman Stadyumu'nda oynatılmadığı için sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara, Çukurambar'da bulunan binasının önüne siyah çelenk bıraktı ve protesto etti.

ERYAMAN'DA SON OLARAK TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞTI

Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'nda son olarak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trabzonspor ile karlışatığı maçta oynadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER