Gençlerbirliği ekibi Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı

Gençlerbirliği'nin maç hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Gençlerbirliği taraftarları takımın çalışmalarına ilişkin bilgi sahibi olmak isterken detayları derledik.

Gençlerbirliği ekibi Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı

Ülkemizde en çok takip edilen spor dalları arasında ilk sıralarda yer alan futbolla ilgili her gelişme taraftarların yakın gündeminde yer alıyor. Başkent temsilcisi kırmızı siyahlılar, maç hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlerbirliği ekibi karşılaşma öncesi antrenmanlarına devam ederken Trendyol 1'nci Lig'in 12'nci haftasında deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da başladı.

GENÇLERBİRLİĞİ, ADANASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlı ekip, daha sonra saha kenarına kurulu istasyonlarda dönüşümlü kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanda, dar alanda pas çalışmasına geçildi.

a07w7579.jpg

ANTRENMAN YARIN DA DEVAM EDECEK

Günün tek antrenmanı, dar alanda 3 takımın dönüşümlü oynadığı çift kale maçla sona erdi. Başkent ekibi, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

a07w8289.jpg

Adanaspor ile Gençlerbirliği arasındaki haftanın açılış karşılaşması 10 Kasım Cuma 2023 tarihinde oynanacak. Söz konusu karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.

a07w7610.jpg

Maçın kadrosuna ilişkin bilgi ise henüz paylaşılmadı. Detayların ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER