Gençlerbirliği bugün antrenmanlara başlıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ikinci yarı hazırlık kamp programı kapsamında bugün Antalya'da antrenmanlara başlıyor.

Gençlerbirliği bugün antrenmanlara başlıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları başlıyor. Başkent ekibi devre arası kamp programı kapsamında dün Antalya Belek'te toplandı. Kırmızı - siyahlı ekip teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde 2 Ocak Salı (Bugün) antrenmanlara başlayarak ikinci yarı hazırlıklarına resmen başlayacak.

GENÇLER KAMPTA 2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Gençlerbirliği'nin devre arası kamp programı 2-9 Ocak tarihleri arasında 1 hafta sürecek. Ankara ekibi kamp programı kapsamında 2 hazırlık maçı oynayacak. Süper Lig'e çıkmak için play - off mücadelesi veren kırmızı - siyahlı ekip ilk olarak 6 Ocak Cumartesi Bundesliga 2 (Almanya 2. Ligi) ekiplerinden 1.FC Kaiserslautern ile mücadele edecek. Başkent ekibi ikinci hazırlık maçında ise 9 Ocak Salı TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İskenderunspor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği, İskenderunspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından Antalya Belek'teki devre arası kampını tamamlamış olacak ve Ankara'ya dönecek.

Antalya kampının ardından Ankara'da hazırlıklarına devam edecek olan başkent temsilcisi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maç olan 18. hafta karşılaşması Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER