Gençlerbirliği Başkanı Akdaş'tan çarpıcı açıklamalar! Galatasaray ve Erzurumspor'u mahkemeye vereceğim

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Taylan Antalyalı davası sonuçlandıktan sonra Galatasaray ve Erzurumspor'u mahkeyeme vereceğini açıkladı.

Gençlerbirliği Başkanı Akdaş'tan çarpıcı açıklamalar!

Gençlerbirliği Spor Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş'ın katıldığı tören ile resmen açıldı. Törende Gençlerbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Açılış töreninin ardından Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş devam eden Taylan Antalyalı davası ile ilgili Haber Ankara mikrofonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY KULÜBÜNÜ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Başkan Niyazi Akdaş, Taylan Antalyalı'nın Bucaspor Altyapısı'ndan Gençlerbirliği'ne transfer olduğu dönemden bugüne Galatasaray, Erzurumspor ile Gençlerbirliği arasında devam eden dava sürecini şu sözlerle anlattı:

"Kendisi çok sevdiğimiz bir sporcumuz. Onu İzmir'den aldığımız günden beri takip ettim. Ama maalesef bizde oynatmadılar alt yapı hocaları. Ben de çocuğu çağırdım, ‘’Oğlum nereye gitmek istiyorsun?’’. O da dedi ki, ‘’Kayserierciyes’e gitmek istiyorum. ‘’Niye gitmiyorsun?’’ diye sorduğumda ‘’Bana az para veriyorlar.’’ dedi. Dedim ‘’Ne kadar veriyorlar?’’, dedi ‘’50 bin.’’ ‘’Sen ne istiyorsun?’’, ’75 bin’’. ‘’Al 25 bini git.’’ Dedim ve gitti. Ondan sonra orada iyi oynadı. Erzurum'a gitti. Erzurum'dan Galatasaray'a transfer olurken arada bazı şeyler döndü. Bu dönen konuları Abdurrahim Albayrak, Galatasaray kongresinde anlattı. Gençlerbirliği'nin nasıl hakkının yendiğini, yediklerini. Şimdi bu dava son safhasında bizim Erzurum ile aramızdaki dava, herhalde ocağın ilk haftasında mahkeme atıldı. Orada karar çıkacak. Karar çıktıktan sonra ben Erzurumspor ve Galatasaray Kulübü'nü mahkemeye vereceğim."

Tahsin KEMER

Gurbetelli YALÇIN

- Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

SONRAKİ HABER