Gençlerbirliği Başakşehir'den o ismi kadrosuna kattı!

Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir FK’dan 23 yaşındaki Çinli defans oyuncusu Shaocong Wu ile anlaştı.

Gençlerbirliği Başakşehir'den o ismi kadrosuna kattı!

Yeni sezonda iddialı kadroyla ve performansla adından söz ettirmek isteyen Başkent temsilcisi Gençlerbirliği transferlerini duyurmaya devam ediyor. Son olarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Başkent Temsilcisi Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Shaocong Wu’yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklamada, "Gençlerbirliği’miz, Trendyol Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir FK’nın Çinli defans oyuncusu Shaocong Wu ile anlaştı. 23 yaşındaki oyuncu, kiralık olarak kırmızı-karalarımızda sezon sonuna kadar forma giyecek." ifadelerine yer verildi.

"ÇİN MİLLİ TAKIMI'NDA DA OYNADI"

Öte yandan Başakşehir'e geçtiğimiz sezonunun devre arasında transfer olan Shaocong Wu, futbol kariyerinde Çin ve Japonya’nın çeşitli takımlarında forma giyerek başladı. 3 kez de Çin milli takımında oynama başarısı gösteren 23 yaşındaki defans oyuncusu, son olarak(Başakşehir'den önce) Çin’in Guangzhou FC takımında forma giydi.

Gençlerbirlikliler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER