Gençlerbirliği, Arda Temur’la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı!

Gençlerbirliği bugün yaptığı toplantı sonucunda Arda Temur’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Gençlerbirliği, Arda Temur’la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı!

İkinci yarı için takımlar tarafından yapılan çalışmalar devam ederken bugün Gençlerbirliği de peş peşe transfer haberlerini duyurmaya başladı. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, bugün yapılan görüşmeler sonucunda ikinci yarı transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Arda Temur’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Bu kapsamda Temur'la sözleşme bugün takım tarafından açıklanmış oldu.

ARDA TEMUR'LA 3.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI!

Yapılan açıklamalara göre Başkent ekibi, Almanya’nın SC Opel 06 Rüsselsheim Jugend takımının altyapısında yetişen 19 yaşındaki defans oyuncusu Arda Temur’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık anlaşmaya gidildiği belirtildi. Eintracht Frankfurt takımının U-17 ve U-19 takımlarında toplam 24 maça çıkan gurbetçi oyuncu bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Buna göre bugün daha önce de Trendyol 1. Lig’deki temsilcisi Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklama ile birlikte, Galatasaray A.Ş. altyapısında yetişen ve son olarak Astor Enerji Şanlıurfaspor forması giyen, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Özgür Baran Aksaka’yla kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı ifade edildi.

SONRAKİ HABER