Gençlerbirliği, Ankaragücü ve A.Keçiöerengücü 10. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig 10. hafta maçları için düdük çalacak hakemler belli oldu. Açıklanan liste ile başkent ekipleri arasında yer alan MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve A.Keçiörengücü takımlarının maçlarını yönetecek hakemlerde belirlenmiş oldu.

Gençlerbirliği, Ankaragücü ve A.Keçiöerengücü 10. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Türkiye liglerinde mücadeleler tüm hızı ile devam ederken TFF 1. Ligde top koşturan ekipler için 10. haftanın maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu. Bu sene süper ligde mücadele eden Ankara takımı yer almazken bir alt lig olan 1. Ligde ise başkenti temsil eden 3 takım yer alıyor. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve A.Keçiörengücü süper lige çıkma mücadelesi verirken Ankara takımlarının maçlarında bu hafta düdük çalacak hakemler açıklandı.

AHLATÇI ÇORUM FK - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ HAKEM DÜDÜK ÇALACAK?

Kırmızı karalar bu hafta Çorum deplasmanında top koşturacak. Gençlerbirliğinin maçı 26 Ekim Cumartesi günü saat 13:30 itibariyle Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanırken maçın orta hakemi Ali Yılmaz olacak. Yılmaz’ın yardımcılığını Kemal Mavi ve Arif Dilmeç yaparken Sinan Dereci 4. hakem olarak sahada görev alacak.

MKE ANKARAGÜCÜ - KOCAELİSPOR MAÇI NE ZAMAN, MAÇIN HAKEMİ KİM OLDU?

MKE Ankaragücü bu hafta evinde Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Maç 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olurken yardımcıları ise Emir Eray Eyisoy ve Güner Mumcu Taştan olacak. Semih Kurt ise 4. hakem olarak görev alacak.

ERZURUMSPOR FK - A.KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, MAÇI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Bu hafta Erzurumspor deplasmanına konuk olacak A. Keçiörengücü maçı 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00 itibariyle başlayacak. Maçı Ayberk Demirbaş yönetirken yardımcı hakemler ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Egemen Savran olacak. Maçın 4. hakemi olarak ise görev Yakup Özhan'da olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER