Gençlerbirliği Aias Osman ile kupada turladı

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda deplasmanda Mondihome Kayserispor'u son dakikada Aias Osman'ın attığı golle 2-1 mağlup etti ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Gençlerbirliği Aias Osman ile kupada turladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçları son gün heyecanı nefes kesiyor. Gençlerbirliği konuk olduğu Mondihome Kayserispor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 90+4. dakikada Ais Osman'ın golü ile mağlup etti ve rakibini kupa dışına itti.

Gençlerbirliği'nin ilk golü de 34. dakikada yine Aias Osman penaltıdan atmıştı. Kupadan elenen Mondihome Kayserispor'un tek golünü ise 23. dakikada Talha Arslan kaydetti.

Gençlerbirliği Aias Osman ile kupada turladı

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Kayserispor 23. dakikada Talha ile öne geçti. Sol kanattan gelişen Kayseri atağında Baran ceza sahası içerisinde topla buluştu ve Talha ile oynadı. Topu alan Talha sağ ayağı ile vurdu ve topu filelerle buluşturdu.

34. dakikada Gençlerbirliği, Halit ile penaltı kazandı. Soldan ceza alanına giren Halit, Ahmet'in müdahalesi ile yerde kaldı hakem beyaz noktaya yürüdü.

35. dakikada Gençlerbirliği, penaltıda topun başına geçen Aias Osman sağ ayağı ile sağ köşeye yerden vurdu ve kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek skora denge getirdi.

90+4. dakikada Gençlerbirliği'ne turu getiren golü yine Aias Osman attı. Hızlı gelişen Gençlerbilriği atağıdan Muhammed Himmet Ertürk ceza sahasına koşu yapan Aias Osman'a yerden oynadı. Ceza sahası içi sağ çaprazından sağ ayak içi kaleye vuran Aias Osman, uzak direk dibinden topu ağlarla buluşturdu ve takımını çeyrek finale taşıdı.

GENÇLER KAYSERİYİ ELEDİ ANKARAGÜCÜ SERİ BAŞI OLDU

Gençlerbirliği'nin deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 2-1 mağlup etmesi ile MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu öncesi seri başı oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER