Gençlerbirliği 1 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden başkentin kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği, 1 Ocak Pazartesi kinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da toplanacak.

Gençlerbirliği 1 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak

Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ikinci yarı hazırlıkları için top başı yapıyor. Kırmızı - siyahlı Ankara ekibi Trendyol 1. Lig 2023- 24 sezonunun ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 1 Ocak Pazartesi (Yarın) Antalya'da toplanacak.

Gençlerbirliği, sezonun ikinci yarısının hazırlıkları için teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetimide Antalya-Belek’te kamp çalışmalarına başlayacak.

1 Ocak-Pazartesi günü Antalya Belek'te bulunan Calista Luxury Resort Otel’de toplanacak olan kırmızı-siyahlı takım 2 Ocak Salı günü antrenmanlara başlayacak. Burada 1 hafta boyunca süren kamp programı 9 Ocak Salı günü sona erecek ve takım Ankara’ya geri dönecek.

GENÇLER KAMPTA 2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

1 ile 9 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek'te gerçekleştirecek olan kampta Ankara'nın kırmızı siyahlı ekibi ilk olarak 6 Ocak-Cumartesi günü Almanya 2. Lig ekiplerinden 1.FC Kaiserslautern ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi kampın son gününde ise 9 Ocak Salı günü TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İskenderunspor ile karşılaşacak. Oynadığı ikinci hazırlık maçının ardından Ankara'ya dönecek olan Gençlerbirliği 14 Ocak'ta oynacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başkentte devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER