Gençler yılbaşında sezonu açıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ikinci yarı hazırlıklarına 1 Ocak'ta başlayacak.

Gençler yılbaşında sezonu açıyor

Trendyol 1. Lig'de 17. hafta mücadeleleri ile ilk yarı sona erdi. Maçların ardından takımların devre kamp programı netleşmeye başladı. Başkenti Trendyol 1. Lig'de temsil eden Ankara'nın yüzyıllık çınarı Gençlerbirliği'nin devre arası kamp programı 1 Ocak Pazartesi itibariyle başlayacak.

GENÇLER DEVRE ARASI KAMPI İÇİN ANTALYA'YA GİDECEK

1 Ocak 2024'te Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde toplanacak Gençlerbirliği ardından devre arası kamp programı için Antalya'ya uçacak. Kırmızı - siyahlılar, Antalya'daki kısa süreli kampta teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde güç depolayacak ve takım kondisyonunu yükseltmeye yönelik antrenmanlar yapacak.

Başkent ekibi ligin ikinci yarısında 18. haftada 14 Ocak Pazar saat 19.00'da deplasmanda oynanacak Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını yapacak.

GENÇLERBİRLİĞİ TUZLA YENİLGİSİ İLE DEVRE ARASINA GİRMİŞTİ

Ankara'nın kırmızı - siyahlı takımı Trendyol 1. Lig'in ilk yarısındaki son maçta evinde düşme hattında bulunan Tuzlaspor'u konuk etmişti. Başkent ekibinin mutlak 3 puan parolası ve rahat bir galibiyet ümidi ile çıktığı maç istediği gibi sonuçlanmadı. Tuzlaspor etkili olmadığı maçta bulduğu kısıtlı pozisyonları değerlendirdi ve zorlu deplasmandan 3 puan almayı başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER