Genç Sultanlar U20 Avrupa Şampiyonu oldu!

Türkiye Kadın Voleybolunda tarihi bir başarı daha elde etti. Filenin Genç Sultanları Bulgaristan'da düzenlenen Şampiyonada mutlu sona ulaştı.

Genç Sultanlar U20 Avrupa Şampiyonu oldu!

Ülkemizi farklı branşlarda ve kategorilerde temsil eden takımlarımız gurur verici sonuçlar alıyor. Elde edilen başarılar ise bir sonraki başarılara giden yolda önemli birer basamak oluyor.

Türkiye'nin son yıllarda voleybola ilgisinin artmasında kadın milli takımımızın büyük etkisi olmuştu. Ülke kızlarına rol model olan Filenin Sultanları başarıdan başarıya koşarken alt kategorilerden de de güzel haberler geliyor.

TARİHİ BİR BAŞARI DAHA

Geçtiğimiz günlerde olimpiyat oyunlarında madalyanın kıyısından dönen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ardından bugün U20 Kadın Voleybol takımımız önemli bir şampiyonluk elde etti. Genç Sultanlar U20 Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya ile oynadığı maçı 3-2 kazandı.

Kıran kırana devam eden mücadelede Genç Sultanlar elde ettikleri başarı sonrasında büyük bir mutluluk yaşadılar. U20 Kadın Milli Voleybol Takımımızın elde ettiği şampiyonluk sonrasında sosyal medya üzerinden yüzlerce kutlama mesajı başladı.

Voleybolda Türkiye'nin adını bir kez daha duyuran Genç Sultanlara tebrik üstüne tebrik yağdı. Kızlar şampiyonluğun ardından sahada duygusal anlar yaşadı. Teknik ekip ve oyuncular dakikalarca şampiyonluklarını kutladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER