Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Süper Lig, 1. Lig ve TFF 2. Lig'den takımların mücadele ettiği son 16 turundaki maçlar nefes kesecek. Zorlu ve önemli karşılaşmalar 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Futbolseverler oynanacak karşılaşmaları heyecanka bekliyor. Gaziantep FK'nin Fenerbahçe'yi ağırlayacağı karşılaşma oldukça merak konusu oldu. Gaziantep FK'li ve Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANLDA? ŞİRESİZ YAYINLNACAK MI?

Gaziantep FK'nin ev sahipliğinde iki Trendyol Süper Lig ekibinin karşı karşıya geleceği karşılaşma içi futbolseverler nefeslerini tuttu. Kalyon Stadyumu'nda oynanacak mücadele 7 Şubat Çarşamba saat 20.45'te başlayacak. Futbolseverler zorlu mücadeleyi A Spor ekranlarından şifresiz bir şekilde naklen izleyebilecekler.

KAZANAN KUPADA YOLUNA DEVAM EDECEK

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda eşleşen takımlardan kazananlar adını çeyrek finale yazdıracak. Tek maç eleme usulü ile oynanacak turnuvada sahadan mağlubiyetle ayrılan takımların Ziraat Türkiye Kupası macerası sona erecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER