Gaziantep FK - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligindeki 2. maçından da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş ligdeki iyi performansını devam ettirmek istiyor. Bir maçı eksik olarak 16 puanla 3. sırada bulunan siyah beyazlılar deplasmanda Gaziantep FK'dan 3 puan alma peşinde.

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Avrupa'da işleri iyi gitmeyen Beşiktaş üst üste pozisyonlara girmesine rağmen istediği sonuçları alamadı. Eintracht Frankfurt'a 3-1 yenilen Beşiktaş 36 takımlı UEFA Avrupa liginde son sırada kalmaya devam etti.

LİGDE HENÜZ YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİLER

Ligde, Galatasaray ve Trabzsonspor ile beraber yenilmeyen 3 takımdan birisi olan Beşiktaş Süper Ligin 8. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Ligde 16. sırada bulunan Gaziantep FK ise bu sezon 2. galibiyetini almak ve düşme hattından kurtulmak için ter dönecek.

Milli maçlar öncesinde son lig maçı olmasından dolayı iki takımda moralli bir şekilde haftayı kapatmak istiyor. Fenerbahçe'nin bay geçtiği haftada alacağı 3 puan ile 2. sıraya yükselme ihtimali bulunan Beşiktaş bu fırsatı değerlendirmeye çalışacak.

BEŞİKTAŞ'I ZOR BİR FİKSTÜR BEKLİYOR

Gaziantep FK ile Beşiktaş arasındaki mücadele bugün saat 19:00'da başlayacak. Mücadele BeIN Sports ekranlarından ücretli olarak yayınlanacak. Bu maçın ardından Milli takım arası dönüşü Beşiktaş evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Maçtan 3 gün sonra Lyon deplasmanına gidecek Kartallar lig dönüşü Galatarasay deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER