Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

EURO 2024 Çeyrek finalinde Hollanda maçından sonra bir maça çıkmayan Milliler yeniden yeşil sahaya dönüyor. Düştüğü Uluslar Ligi B grubuna geri dönen Türkiye buradan da A grubuna yükselmek istiyor.

Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Uzun yıllar milli takım ile turnuvalarda bir başarı elde edemeyen Türkiye, elemelerini birinci olarak tamamladığı EURO 2024'e damga vurmuştu. A Milli Futbol Takımımız genç yeteneklerin ağırlıklı olduğu jenerasyonuyla Çeyrek finale kadar yükselmişti. Yarı finalin kapılarını aralayan fakat o aşamaya gelemeyen millilerin bundan sonraki organizasyonlarda nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu olmuştu.

HEDEF ULUSLAR LİGİNDE A GRUBUNA YÜKSELMEK

Türkiye'nin de yeniden milli maçlara ısınmasını sağlayan Ay yıldızlılar Eylül ayında iki maç oynayacak. Futbolcularımızın Uluslar Ligi B grubunda bu ay içerisinde Galler ve İzlanda ile maç yapacak.

EURO 2024 elemelerinde de karşılaşan Türkiye ve Galler bir kez daha kozlarını paylaşacak. Türkiye elemelerde üstünlük kurduğu Birleşik Krallık ülkesini bu sefer evinde yenmek için sahaya çıkacak.

MİLLİ TAKIMIN YENİ YAYINCISI ONLAR OLDU

Uluslar ligine güzel başlamak adına kazanmanın büyük bir öneme sahip olan mücadele 6 Eylül Cuma akşamı oynanacak. Saat 21:45'te oynanacak mücadelenin Exxen ve TV8 ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Türkiye bu maçtan 3 gün sonra 9 Eylül'de İzlanda ile İzmir'de karşılaşacak. Bu maçların ardından bir sonraki milli maçlar Ekim ayında oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER