Galatasaray'ın Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu üçüncü basamakta tamamlayan ve Avrupa Ligi'ne düşen Galatasaray'ın rakibi çekilecek kura ile belli oluyor. Futbolseverler kura çekiminin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde kura heyecanı başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray gruptaki son maçında deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya gelmişti. Sarı - kırmızılılar rakibine 1-0 mağlup oldu ve topladığı 5 puan ile grubunu 3. basamakta tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

GALATASARAY'IN UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bugün yapılacak kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA genel merkezinde gerçekleştirilecek. İlk olarak saat 14.00'te UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi yapılacak. Ardından Galatasaray'ın rakibinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi play - off turu kura çekimi saat 15.00'te başlayacak. Kura çekimi EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATSARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray'ın muhtemel rakipleri şu şekilde: Almanya'dan Freiburg, Fransa'dan Olimpik Marsilya, Rennes ve Toulouse, Azerbaycan'dan Karabağ, İtalya'dan Roma, Çekya'dan Sparta Prag ve Portekiz'den Sporting Lizbon.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubunu lider tamamlayan ve direkt son 16 turuna kalan Fenerbahçe'nin kurası ise play - off maçlarının tamamlanamsının ardından 23 Şubat 2023'te çekilecek.

SONRAKİ HABER