Galatasaray'da sürpriz ayrılık haberi

Sezona hızlı bir şekilde başlangıç yapan sarı kırmızılı takımdan sürpriz ayrılık haberi geldi. Aktarılan son habere göre Sergio Oliveira Yunanistan ekibine transfer oldu.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık haberi

Yunan basınında paylaşılan haberin detaylarına göre Sergio Oliveria ile Olympiakos 2 yıllık sözleşme imzaladı.

BONSERVİS ÜCRETİ BİLİNMİYOR

Sarı kırmızılı takımda ana kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira transferin son gününde Olympiakos’a transfer olduğu öğrenildi. Öğrenilen haberin detaylarına göre Sergio Oliveira’nın bonservisi hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Sarı kırmızılı futbolcunun bonservisi bilinmiyor.

58 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray’da geçtiğimiz son içerisinde Porto’dan 3 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Oliveira transfer edildi. Kadroda düşünülmeyen futbolcunun maaşından kurtulmak isteyen Galatasaray 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu Yunan takımına transfer etti. 58 defa forma giyen Oliveira 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

YAKINDA RESMİ İMZA ATILMASI BEKLENİYOR

Sarı kırmızılı takıma 9 Temmuz 2022 tarihinde transfer olan Oliveira, transfer sezonunun son gününde yunan takımına transfer oldu. Yakın zamanda uçakla Yunanistan’a gitmesi beklenen başarılı futbolcunun yakın zamanda resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Konuya ilişkin Galatasaray’dan resmi bir açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezonda 58 maça çıkan futbolcu, sarı kırmızılı takımı için 6 golü ağlarla buluşturmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER