Galatasaray Young maçı ne zaman, saat kaçta, GS hangi kanalda, şifreli mi?

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray rövanş maçı için rakibini kendi evinde ağırlamaya hazırlanıyor. GS Young maçı ne zaman, saat kaçta, hangi maçta sorularına yanıt geldi.

Galatasaray Young maçı ne zaman, saat kaçta, GS hangi kanalda, şifreli mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına hazırlanan Galatasaray evinde Young Boys takımını konuk etmeye hazırlanıyor. Taraftarının mutlak galibiyet beklediği Galatasaray RAMS Park'ta yapılacak olan maçta taraftarının önünde kazanmayı başarırsa gruplara katılmaya hak kazanacak.

GS YOUNG MAÇI NE ZAMAN, GALATASARAY RÖVANS MAÇI SAAT KAÇTA?

Young Boys takımı az önce uçaktan havadan İstanbul fotağrafı paylaşarak Türkiye'ye geldi. RAMS Park'ta oynanacak maç için biletlerin tamamının tükendiği açıklanırken hatırlanacağı üzere GS deplasman maçında sürpriz bir mağlubiyet almış ve maçı 2-3 kaybetmişti. Gruplara kalmak için bu nedenle Galatasaray'ın evindeki maçı mutlaka 2 farklı kazanması gerekiyor. Maç yarın yani 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 22:00'de oynanacak.

GALATASARAY YOUNG MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ YAYIMLANACAK?

Galatasaray'ın evinde konuk edeceği Young Boys maçını TRT 1 ve Tabii uygulaması canlı yayımlayacak. Maç şifresiz ve ücretsiz olarak izlenebilecek. Galatasaraylı taraftarların yanı sıra tüm spor severler GS'nin turu geçmesi ve ülke puanını arttırması için ekranlarının başında maçı takip edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER