Galatasaray Young Boys maçı sona erdi, GS Şampiyonlar Ligine veda etti!

Galatasaray evinde Young Boys takımını konuk ederken ne yazık ki ihtiyacı olan golleri bulamadı ve evinde yediği tek golle boyun eğerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Galatasaray Young Boys maçı sona erdi, GS Şampiyonlar Ligine veda etti!

Şampiyonlar Ligi'nde yer alan ülkemizin tek temsilcisi Galatasaray deplasmanda 2-3 yenildiği maçın ardından bugün evinde Young Boys takımını konuk etmişti. Ne yazık ki Galatasaray evinde taraftarının tüm desteğine rağmen ihtiyaç duyduğu golleri bulamadı ve 10 dakikalık uzatma ile 100 dakika oynanan maçın ardından Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİNE VEDA ETTİ! ŞİMDİ NE OLACAK, GS HANGİ LİGDE YER ALACAK?

Maçtan Dakikalar

32. dakikada Ziyech’in ceza sahasına yaptığı ortada Batshuayi, kafayla Icardi'ye pas attı. Icardi'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Keller’de kaldı.

35. dakikada sağ taraftan Icardi’nin ortasında arka direkte Kerem Aktürkoğlu’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Keller’de kaldı.

41. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Colley’in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

46'Mücadelede ikinci yarı başladı.

50'Berkan sol kanattan içeri çevirdi. Ceza sahasında topla buluşan Icardi, savunmayı geçemedi.

56'Kerem sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına ortaladı. Arka direkte Kaan'ın vuruşunda top ağlara gitti. Ağlara giden top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı.

58'Barış Alper ceza sahası sağ çizgisinde yerde kaldı. Galatasaray serbest vuruş kazandı.

59'Kerem kullandığı serbest vuruşta yerden gönderdi. Ceza sahasında topu savunma uzaklaştırdı.

71'Icardi'nin pasında rakip ceza sahasında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu'nun şutunu kaleci son anda çeldi.

81'Oyundan çıkan iki Young Boys'lu oyuncu saha kenarından yürürken saha içine girdiler. Fernando Muslera, çok sinirlendi ve tepki gösterdi. Oyun durdu.

GOL | Galatasaray 0-1 Young Boys, 87' Virginius

87'Muslera golü atan oyuncuya tepki gösterip düşürdüğü için kırmızı kart gördü.

Galatasaray bu skorla şampiyonlar liginden elenerken almış olduğu yenilgi sonrasında yoluna Avrupa Liginde devam edecek. Avrupa macerasına Galatasaray Avrupa Ligi ile devam ederken, buradaki kupayı kazanmak ve Türkiye'nin ülke puanlarını arttırmak için mücadele edecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER