Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saaat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur heyecanı son gaz devam ediyor. 32 takımın son takım arasına kalmak ve kupa yolculuğuna devam etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Galatasaray ile Ümraniyespor son 16 turuna kalmak için mücadele edecek. Futbolseverler bu önemli karşılaşmanın ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

GALATASARAY - ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın Ümreniyespor'u konuk edeceği karşılaşma 18 Ocak Perşembe (Yarın) saat 21.00'de başlayacak. Rams Park'da oynanacak mücadelede hakem Burak Pakkan düdük çalacak. Pakkan'ın yardımcılığını Serkan Çimen ve Anıl Usta yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Ömer Faruk Turtay olacak.

OKAN BURUK ROTASYONA GİDECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un hafta sonu oynanacak lig maçı için kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Okan Buruk'un sahaya Günay Güvenç, Ali Turap, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Kazımcan, Berkan, Eyüp Aydın, Barış Alper, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılıların hedefi Ümraniyespor engeli iyi bir oyun ve skor ile aşıp son 16 turuna adını yazdırabilmek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER