Galatasaray-Trencin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni sezonun üçüncü hazırlık maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray’ın Trencin’le oynayacağı maç merak edildi. Futbolseverler maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağına yönelik internet üzerinde aramalar yapıyor.

Galatasaray-Trencin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Hazırlık maçlarına parlak başlamayan sarı kırmızılılar üçüncü karşılaşmalarında Trencin karşısında galibiyet şansı arayacak. Slovakya’nın üst düzey futbol ligi Superliga’da mücadele eden Trencin karşısında Galatasaray’ın nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken, aynı şekilde karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağına yönelik de aramalar yapılmaya başlandı. Kullanıcılar internet üzerinde Galatasaray Trencin maçı ne zaman? Galatasaray Trencin maçı saat kaçta? Galatasaray Trencin maçı hangi kanalda yayınlanacak? gibi aramalar yapıyor. Galatasaray - Trencin maçına dair merak edilen detayları sizler için derledik.

GALATASARAY-TRENCİN MAÇI NE ZAMAN?

Sarı kırmızılı taraftarların merakla beklediği Galatasaray - Trencin maçı 18 Temmuz’da yayınlanacak.

GALATASARAY-TRENCİN MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray-Trencin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

18 Temmuz’da oynanacak ve merakla beklenen Galatasaray – Trencin maçı saat 20.30’da canlı yayınla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

GALATASARAY-TRENCİN MAÇI HANGİ KANALDA?

Sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren ve üçüncü hazırlık maçına çıkacak sarı kırmızılıların 18 Temmuz saat 20.30’da başlayacak Galatasaray-Trencin karşılaşması D-Smart ve D-Smart GO'da canlı şekilde yayınlanacak. Maçı Berke Kosova anlatacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER