Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 play-off turu ilk maçında Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli mücadelenin ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda oyannacağını oldukça merak merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Galatasaray- Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray topladığı 5 puan ile grubu 3. basamakta tamamladı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda devam etme şansı yakaladı. Sarı-kırmızılılar, son 16 play-off turunda ise Avrupa Ligi C Grubu'nu 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 10 puan toplayarak 2. basamakta tamamlayan Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşti.

Futbolseverler de Galatasaray ile Sparta Prag arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 play-off turu ilk maçının ne zaman, nerede ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

GALATASARAY - SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Sparta Prag'ın karşı karşıya geleceği mücadele 15 Şubat Perşembe (Bugün) saat 20.45 başlayacak. 20.45't4e oynanacak mücadele EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Mücadele de İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernandez'in yardımcı hakemliğini Naranjo ve Rojo yapacak. VAR koltuğunda C. Cerro olurken AVAR'da ise R. Burgos görev yapacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER