Galatasaray - MKE Ankaragücü maçı biletleri satışa çıktı!

Süper Lig maçları 7. haftasında devam ediyor. Yeni haftada Galatasaray'ı konuk edecek olan Ankaragücü, hazırlıklara başladı. 30 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu.

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçı biletleri satışa çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında MKE Ankaragücü ile. 30 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Ankaragücü evinde ağırladığı Konyaspor ile maçları 1-1 berabere bitmişti. İlk yarıda her iki takımında gol atmasıyla biten maçta kazanan olmadı.

MKE Ankaragücü ile TÜMOSAN Konyaspor arasında oynanan maçta henüz 3. dakikada gol atarak öne geçen Ankara gücü, skoru koruyamamıştı ve 28. dakikada Konyaspor topu fileyle buluşturarak ilk yarıyı berabere bitirmişlerdi. İkinci yarıda kimse gol atamayınca takımlar 1 puan kazanmış oldu

screenshot-12.jpg

ANKARAGÜCÜ SÜPER LİG'İN 7. HAFTASINDA GALATASARLA KARŞI KARŞIYA GELECEK

MKE Ankaragücü Takımı, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü Galatasaray Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Ankaragücü karşılaşma için hazırlıklara başladı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig 7. Hafta maçında, Ankaragücü ve Galatasaray karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.
30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da MKE Ankaragücü takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’da karşı karşıya gelecek.

screenshot-9.jpg

screenshot-10.jpg

Maçın biletleri 27 Eylül Çarşamba günü (bugün) saat 14.00’te GS Bonus Kart sahiplerine öncelikli olarak "passo.com.tr" ve passo uygulamasından satışa sunulacaktır. Ayrıca, Galatasaray- Ankaragücü karşılaşmasının deplasman tribün bilet fiyatı 500 TL olarak açıklandı.

SONRAKİ HABER