Galatasaray, Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hafta içi oynanan Avrupa maçlarının ardından gözler yeniden lig müsabakalarına çevrildi. UEFA Avrupa Liginde Paok'u 3-1 gibi bir skorla geçen Galatasaray ligdeki galibiyetini perçinlemek adına Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Galatasaray, Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Özellikle transfer döneminin son günlerinde Napoli'den Victor Osimhen gibi dünyanın sayılı forvetlerinden birisini kadrosuna katarak ses getiren Galatasaray formda görüntüsü ile dikkatleri üzerine topladı.

SARI KIRMIZILILAR TARİHİNİN EN İYİ FORVET HATLARINDAN BİRİSİNE SAHİP DURUMDA

Osimhen, Icardi ve Batshuayi gibi isimleri ile Avrupa'nın bir çok takımını kıskandıran bir ileri uça sahip oldu. Ligde şu ana kadar oynadığı 6 maçın tamamını kazanan sarı kırmızılılar bir galibiyet daha almak için evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Geçen sezonu ligde 5. sırada tamamlayan fakat Beşiktaş'ın Türkiye Kupasını almasından dolayı Avrupa'ya gidemeyen Kasımpaşa bu sezon şu ana kadar istediği sonucu alamadı. İstanbul temsilcisi ligde şu ana kadar aldığı 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 11. sırada bulunuyor.

OSİMHEN VE ICARDİ'NİN İLK 11 OLMASI BEKLENİYOR

Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak bu mücadele BeINSports ekranlarından yayınlanacak. Teknik Direktör Okan Buruk'un Icardi ve Osimhen'i bu maçta ilk kez birlikte oynatacağı yorumları yapılıyor. Taraftarlarda bu durumu merakla bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER