Galatasaray Kasımpaşa maç bileti satışa çıktı! GS bilet fiyatları

Galatasaray ile Kasımpaşa maçı için beklenen maç biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları belli oldu. Galatasaray tarafından yapılan resmi açıklama ile bilet fiyatı duyuruldu.

Galatasaray Kasımpaşa maç bileti satışa çıktı! GS bilet fiyatları

Son dönemde üst üste aldığı başarılarla taraftarının yüzünü güldüren Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK maçını da 3-1'lik skorla geçmişti. Avrupa maçını geride bırakan Galatasaray yüzünü yeniden lige dönerken taraftarların beklediği Kasımpaşa maç bileti fiyatı duyurusu sonunda yapıldı. Maçların bilet fiyatları belli oldu.

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇ BİLETİ FİYATLARI AÇIKLANDI! BİLETİ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada "Futbol takımımız Trendyol Süper Lig 7. Hafta maçında, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Kasımpaşa A.Ş. takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’da karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 26 Eylül Perşembe günü saat 13.00’te passo.com.tr ve passo uygulamasından satışa sunulacak." diyerek bugünü işaret etmişti. Bilet fiyatları ise şu şekilde sıralandı:

Galatasaray Kasımpaşa maç bileti satışa çıktı! GS bilet fiyatları

Maç için satışa konulan bilet fiyatları seçilen kategoriye göre belirlenecek. En ucuz bilet fiyatı Premium kategori için belirlenen 13 bin liralık fiyat olurken en pahalı bilet fiyatı ise kategori 8 için belirlenen 850 liralık bilet fiyatı oldu. 1. kategori bilet almak isteyenler için talep edilen fiyatı ise 7 bin TL olarak duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER