Galatasaray - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler maçın ne zaman, saat kaçta, hangi kanlada olduğu oldukça merak ediyor.

Galatasaray - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta heyecanı son hızı ile devam ediyor. Zirve mücadelesi veren Galatasaray evinde Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Sarı - kırmızılıların oynayacağı bu önemli karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını futbolseverler tarafından çok fazla araştırılıyor.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçında hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Özgür Yankaya olacak. AVAR'da ise Erkan Engin ve Osman Gökhan Bilir görev yapacak.

GALATASARAY - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Vavacars Fatih Karagümrük RAMS Park'ta karşı karşıya geleceği mücadele 20 Aralık Çarşamba (Bugün) saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray geride kalan 15 maçta aldığı 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 40 puanı bulunuyor ve 2. sırada yer alıyor. Vavacars Fatih Karagümrük ise 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 17 puan ile 14. sırada bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Günay, Boey, Abdülkerim, Sanchez, Barış Alper, Kaan, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem, Icardi.

Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Dresevic, Veseli, Levent, Feghouli, Mendes, Rodhen, Eysseric, Can, Serdar Dursun.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER