Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Milyonlarca taraftar tarafından merakla beklenen Süper Kupa maçının ne zaman düzenleneceği merak konusu oldu.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye'de en çok taraftara sahip iki futbol takımından olan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Kupa final maçı hakkında merak edilenleri artarken Türkiye Futbol federasyonu tarafından konu ile ilgili yeni açıklamalar gelmeye başladı.

Süper Kupa Final maçı hakkında yapılan daha önceki açıklamalarda maçın 30 Aralık Cumartesi günü saat 20:00'de yapılacağı ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından ise bugün yeni bir duyuru geldi. Edinilen bilgilere göre Süper Kupa Final maçının gün ve saatinin değiştiği öğrenildi. Yapılan değişiklik ise maçta yer almak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları tarafından oldukça merak konusu haline geldi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU AÇIKLAMA YAPTI!

Merakla beklenen maç ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu bugün yeni bir açıklama yaptı. Maç saatinin değiştiği hakkında açıklama yapan TFF, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır." şeklinde ifadeler ile yeni maç saatini duyurdu.

SONRAKİ HABER