Galatasaray - Elfsborg maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, gündüz mü?

UEFA Avrupa Liginin yeni formatlı sezonunda heyecan kaldığı yerden devam edecek. 3 takımımızın yer aldığı Avrupa Liginde sahneye ilk olarak sarı kırmızılılar çıkacak.

Galatasaray - Elfsborg maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, gündüz mü?

Türk takımlarının Avrupa'daki mücadelesi taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi, Başakşehir ise Konferans liginde yoluna devam ediyor.

UEFA Avrupa Liginde ilk 2 hafta sonucunda Galatasaray ve Fenerbahçe 1 galibiyet alırken, Beşiktaş her iki maçından da yenik ayrılmıştı. Avrupa Liginin 3. haftasında ise Galatasaray - Elfsborg, Fenerbahçe - Manchester United ve Beşiktaş - Olimpik Lyon maçları Türk taraftarları ekran başına toplayacak.

HEDEF BİR GALİBİYET DAHA

Bu sezon çektiği kura ile UEFA Avrupa Liginde en avantajlı takımlar arasında gösterilen Galatasaray İsveç ligi ekiplerinden elfsborg ile kendi evinde karşılaşacak. Ligde ilk 8'de yer almak isteyen Okan Buruk'un öğrencileri Rigas karşısındaki şok beraberliğin ardından bu maçta da benzer bir sonuç yaşamak istemiyor.

Galatasaray ile Elfsborg arasında oynanacak mücadele 23 Ekim Çarşamba (yarın) saat 17:30'da başlayacak. Üst sıralara bulunma açısından öneme sahip bu maç TRT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Avrupa ligindeki diğer temsilcilerimiz ise Perşembe günü 22:00'da rakipleri ile karşı karşıya gelecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER