Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2 golle geçti

Trendyol Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Cuma akşamı ile beraber başladı. Son şampiyon Galatasaray ligde ikinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2 golle geçti

Futbol severler Türk takımlarının hafta içi oynadığı Avrupa maçlarının ardından yeniden gözünü Süper Lige çevirmişti. 1. haftanın geride bırakılmasının ardından 2. haftanın ilk maçında Konyaspor evinde Galatasaray'ı ağırladı.

ASLAN 2'DE 2 YAPTI

Geçen sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray bu sezonda aynı başarısını tekrarlamayı hedefliyor. 36 Haftalık uzun maratonda iyi bir ivme yakalamak isteyen Galatasaray deplasmandan istediğini aldı ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

Sarı kırmızılılar maçın ilk yarının son dakikalarında Kerem Aktürkoğlu ile öne geçti. Konyaspor 41. dakikada yediği gole 45. dakikada Oğulcan Ülgün ile cevap verdi. İlk yarının bu şekilde tamamlanmasının ardından Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın 59. dakikada attığı gol ile yeniden öne geçti.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI

Mücadelede başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 6'ya çıkararak maç fazlası ile liderliğe oturdu. Ligde ilk yenilgisini alan Konyaspor ise 3 puanda kaldı.

Galatasaraylı taraftarlar bu sonucun ardından gözünü Çarşamba günü oynanacak Young Boys maçına çevirdi. Sarı kırmızılı takım bu İsviçre ekibini 2 maç sonunda elemesi halinde Şampiyonlar Liginde lig aşamasına katılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER