Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında rahatsızlanan taraftardan kötü haber!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan mücadelede rahatsızlanan taraftar hayatını kaybetti.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında rahatsızlanan taraftardan kötü haber!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı - kırmızılıların devre arasına 4-1 üstünlük ile gittiği maçta Galatasaray taraftarı Selçuk Tuncer rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Selçuk Tuncer'den acı haber geldi.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor'un oynadığı maçta rahatsızlanan taraftar Selçuk Tuncer yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Takımına tutku ile bağlı olan sarı - kırmızılı taraftar Selçuk Tuncer'in vefat haberini Galatasaray Spor Kulübü yayımladığı bir taziye mesajı ile duyurdu.

SARI KIRMIZILI KULÜP TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Galatasaray Spor Kulübü tarafından Selçuk Tuncer'in vefatına ilişkin açıklamada, “Galatasarayımızın, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan taraftarımız Selçuk Tuncer’in vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ayrıca Selçuk Tuncer'in cenazesinin 14 Mart 2024 Perşembe günü Alanya Gürses Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacağını ve cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı’na defnedileceğini ifade ederken Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri ile açıklamasına son verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER