Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile ligin dinamik ekiplerinden Çaykur Rizespor'un karşı karşıya geleceği mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Zorlu karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcı hakemliğini Serken Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

GALATASARAY - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Çaykur Rİzespor'un karşı karşıya geleceği zorlu mücadele 8 Mart Cuma saat 20.00'de başlayacak ve bu heyecanlı karşılaşma sarı - kırmızılı takımın ev sahipliğinde Rams Park'ta oynanacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarından da naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'DA DEFANS HATTI ALARM VERİYOR

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı mücadele öncesi defans oyuncularının sakatlığı dikkat çekiyor. Bir süredir sakatlığı devam eden ve üst adelesinde ağrısı olan Abdülkerim Bardakçı kesin oynamayacak. Beşiktaş karşılaşmasının ardından Davinson Sanchez ve Kaan Ayhan'ın ağrıları devam ederken iki oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER