Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa final maçı nerede, ne zaman oynanacak?

Futbol tutkunları maçlarla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Son olarak Turkcell Süper Kupa maçı için araştırmalar başlarken Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği öğrenildi. Söz konusu maçın ne zaman ve nerede oynanacağı araştırılan konular arasında yer aldı.

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa final maçı nerede, ne zaman oynanacak?

Ülkemizdeki futbolseverler hemen her maçı yakından takip ediyor. Maçları kaçırmak istemeyen taraftarlar araştırmalarına devam ederken Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek takımlar da belli oldu. Turkcell Süper Kupa final maçının bu yıl Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacağı açıklandı.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, kupa için yeşil sahada buluşacak. Taraftar ise ''Süper Kupa final maçı ne zaman, hangi stadyumda oynanacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

TURKCELL SÜPER KUPA MAÇI 2024 NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa final maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. İki takımın taraftarları da nefeslerini tutarken Süper Kupa heyecanı sürüyor. İki şampiyon takım, kupa için karşı karşıya gelecek. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından henüz Süper Kupa finaline dair açıklama yayımlanmadı. Süper Kupa maçının gerçekleşeceği stadyumun adresi ve tarihinin de TFF tarafından açıklanarak netleşmesi bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamanın temmuz ayı içerisinde gelmesi beklenirken karşılaşmanın da ağustos ayı içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Konuya ilişkin detaylı açıklamayı TFF yapacak.

SONRAKİ HABER