Galatasaray Başkanı Özbek Anıtkabir’e ziyarette bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.

Galatasaray Başkanı Özbek Anıtkabir’e ziyarette bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu, Anıkabir'e ziyarette bulundu. Özbek, daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara'ye gelerek Anıtkabir'i ziyaret etti. Sarı-kırmızılı kulübün geçen hafta yapılan kongresinde başkan seçilen Dursun Özbek ve yönetim kurulu, kırmızı-beyaz karanfillerle süslenmiş çelenk ile Atatürk'ün mozolesine geldi. Dursun Özbek, mozoleye çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. Dursun Özbek, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Galatasaray Başkanı Özbek Anıtkabir’e ziyarette bulundu

"GALATASARAY SPOR KULÜBÜ ATA’SINA LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu yüce Atatürk. Bugün Galatasaray Spor Kulübü 40. Başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan dolayı büyük bir gurur, heyecan ve mutluluk duyuyorum. Galatasaray Kulübünün azası ve gönül verenleri olarak devrimleriniz ve fikirlerinizin ışığında, belirlediğiniz hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında Galatasaray Spor Kulübü, tıpkı ilk yüzyılında olduğu gibi, ülkemizin medar-ı iftiharı olarak, Ata’sına layık olmaya devam edecektir.”

Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir'de fotoğraf çektirirken Anıtkabir'i ziyarete gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bazı vatandaşlar, Dursun Özbek'i görünce anı kalması için fotoğraf çekinmek istedi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER