Galatasaray Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyircinin izlediği açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşan MKE Ankaragücü ile Galatasaray maçını izleyen taraftar sayısı açıklandı. 40 binin üzerinde seyircinin maçı izlediği açıklanırken yüzü gülen taraf da belli oldu.

Galatasaray Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyircinin izlediği açıklandı

30 Eylül Cumartesi günü Galatasaray ile başkent temsilcisi MKE Ankaragücü yeşil saha karşılaştı. Galatasaray'ın ev sahipliğinde RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın ikinci yarısına gelindiğinde MKE Ankaragücü 48'nci dakikada Renaldo Cephas'ın golüyle 1 - 0 göne geçti.

Karşılaşmanın 56'ncı dakikasında Wilfried Zaha'nın golüyle beraberliği sağlayan Galatasaray, 69'uncu dakikada Hayrullah Bilazer'in kendi kalesine attığı golle 2 - 1 öne geçti. Böylelikle Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Galatasaray, galibiyet serisini devam ettirmiş oldu. Maçın ardından seyirci sayısına ilişkin de bilgiler verildi.

GALATASARAY - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI 41 BİN 513 SEYİRCİ İZLEDİ

Trendyol Süper Lig’in 7'nci haftasında Galatasaray ile MKE Ankaragücü karşılaştı. Sarı kırmızılılar müsabakadan 2-1 galip ayrılırken, taraftarlar bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı. RAMS Park’ta oynanan maçı toplam 41 bin 513 biletli izleyicinin takip ettiği açıklandı. Galatasaraylı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek verirken başkent temsilcisi Ankaragücü'nün taraftarı da deplasman tribünündeki yerini aldı. 41 binin üzerinde taraftarın izlediği maç Galatasaray'ın galibiyeti ile sona erdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER