Futbolseverler nefesini tuttu! EURO 2024 Avrupa Kupasının kazananı belli oluyor!

Bu yaz Avrupa futbolunun kalbinin attığı EURO 2024'te final günü geldi. İspanya mı İngiltere mi sorusunun cevaplanacağı finalin ardından turnuvaya 4 yıllık ara verilecek.

Futbolseverler nefesini tuttu! EURO 2024 Avrupa Kupasının kazananı belli oluyor!

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı ve yaklaşık 1 aydır devam eden turnuvada büyük gün geldi. Yarın oynanacak final ile şampiyonun kim olduğu sorusu yanıt bulacak.

24 takımın yarıştığı turnuvada başarılı sonuçlar alan İspanya ve İngiltere kazanan olmak için mücadele verecek. Bir çok oyuncu ve takımın turnuvaya damga vurduğu maçta tek bir kazanan olacak.

İNGİLİZLERİN GÖZ ÖNÜNDE OLMAYAN BAŞARISI

A Milli Futbol Takımımızda turnuvada yer alan takımlardan birisi olmuş ve saha içi oyunu kadar saha dışı gücü ile de adından söz ettirmişti. Turnuvaya Çeyrek Final aşamasında veda eden bizim çocuklar verdiği mücadele ile takdir görmüştü.

Millilerimizi Çeyrek Finalde yenen Hollanda ise yarı finalde İngiltere'ye yenilmiş ve İngilizler finale çıkmıştı. Üst üste 2. defa Avrupa Futbol Şampiyonasında finale çıkma başarısı gösterdi.

BOĞALARDAN ESKİ DÖNÜŞ SİNYALLERİ

Kupayı 2008 ve 2012 yıllarında kazanan İspanyollar eski başarılı günlerine dönmek istiyor. Futbolseverler Lamine Yamal ve Nico Williams gibi yeteneklere sahip olan İspanyolların finalde ellerinin daha güçlü olduğunu düşünüyor.

Bu büyük mücadele saat 22:00'da başlayacak. TRT 1'den ve Tabii'den takip edilebilecek mücadeleye ilginin dünya genelinde yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER