Fransa - Belçika, Slovenya - Kazakistan maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

UEFA Uluslar Ligi'nde takımların mücadeleleri tüm hızı ile devam ederken 9 Eylül 2024 Pazartesi günü maç programı belli oldu. Türkiye İzlanda maçına çıkarken, Fransa Belçika ve Slovenya Kazakistan maçı oynanacak. Maç hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa - Belçika, Slovenya - Kazakistan maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

Futbolseverler bugün gruplarda oynanacak olan maçların heyecanını yaşayacak. A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi kapsamında evinde İzlanda takımını konuk ederken gruplarda Fransa Belçika ve Slovenya Kazakistan maçı oynanacak. İşte maçların saatleri ve yayımlanacağı kanal.

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, TÜRKİYE İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA, NEREDE?

Türkiye - İzlanda maçı için artık dakikalar kaldı. Maç saat 21:45 itibariyle başlayacak. Milli maç bugün İzmir'de oynanacak. Türkiye - İzlanda karşılaşması Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanırken mücadeleyi Arnavut hakem Enea Jorgji yönetecek. Maç şifresiz olarak TV8 ekranına gelecek.

SLOVENYA - KAZAKİSTAN MAÇI BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Slovenya - Kazakistan maçı 9 Eylül Pazartesi günü 21.45'te oynanacak. Karşılaşma TV Exxen'de canlı olarak yayınlanacak.

FRANSA BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYIMLANACAK?

Fransa evinde bugün Belçika takımını konuk edecek. Fransa - Belçika maçı, 9 Eylül Pazartesi günü yani bugün saat 21:45 itibariyle başlayacak. Fransa Belçika maçı canlı yayını Exxen platformu üzerinden yayımlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER